Concert Agenda

ROCKTRAX Concert Agenda

What's happening in this area...   check ook www.facebook.com/rocktrax voor laatste updates !

Tips of aanvullingen ? Mail naar concerten@rocktrax.nl





LIVESTREAM AGENDA :




Zondagavond :       Johnny Gallagher : https://www.facebook.com/johnnygboxtie


                             Dilana & Nihz : https://www.facebook.com/Dilanarocks/


Maandagavond :     Metallica oud concert : https://www.facebook.com/Metallica/




Donderdavond :     Within Temptation (concert uit verleden) :                                                                                https://www.facebook.com/wtofficial/


14 Mei :               ISOLATION FESTIVAL, 24-uur stream 8pm CET / 2pm EST / 11am PST

                           met optredens van oa. Insomnium, Voivod, Dead Lord, Svart Crown, The 

                           Offering, Angelus Apatrida, Lucifer e.v.a. op Youtube Channel van Century                                   Media Records https://www.youtube.com/user/CenturyMedia



Juni


13 Juni  - She's Got Balls Calluna



Met leden van Delain en George Oosthoek (Hedon Zwolle)