Nieuwsarchief

Nieuwsarchief Rocktrax

Een rock en metal radioshow op Vechtdal FM, sinds Maart 1992 on air.Brother Firetribe interview online !


Zaterdag 10 Mei was een interview te horen met Pekka, zanger van de Finse band Brother Firetribe. Onlangs verscheen hun nieuwe cd "Diamond in The Firepit".

De eerste single hiervan was de laatste tijd al vaak te horen in Rocktrax, dat is "For Better or for Worse".

Hoor via onderstaande link het interview terug wat 10 Mei tussen 21.00 - 22.00 uur is uitgezonden in Rocktrax op Vechtdal FM !

 

Delain Interview & primeur !


Zaterdag 29 Maart 2014, na bijna 8 Jaar, kon je in Rocktrax weer een interview horen met Martijn Westerholt van Delain.

Al sinds de allereerste line-up en demo Amenity is Delain in Rocktrax te horen. Op 7 April komt in oa. de Benelux het inmiddels vierde album "The Human Contradiction"uit. 


Rocktrax had afgelopen zaterdag de primeur hiervan in de uitzending !!! Naast de nieuwe single (hoor je in het interview welke dat wordt) worden nog twee tracks van Delain's nieuwe album gedraaid. Hoor de opname hieronder terug, reacties zijn altijd welkom !

Souldrinker Interview


In de Rocktraxuitzending van 22 Maart was tussen 21.00 en 22.00 uur een interview te horen met Iris Boanta, zangeres van Souldrinker.


Iris is al eens eerder in Rocktrax geinterviewd, toen voor haar andere band The Mystery. Souldrinker bracht onlangs de tweede EP uit getiteld Semper Fidelis II. Hervan worden deze uitzending 3 songs gedraaid.


Een band waar we nog veel van gaan horen. Souldrinker, hoor nu het interview terug via onderstaande link of op de pagina Interviews ! 

Vengeance & Dick special


Zaterdagavond 8 Maart speelden Vengeance en Dick bij Cafe Calluna. Als opwarmer voor de show waren Leon Goewie (Vengeance) en Henk Nibourg (Dick) te gast in Rocktrax tussen 20.00 en 21.00 uur. Leon presenteerde oa. een top 3 van zijn favouriete nederlandse rock/hardrockbands.

Dilana interview in Rocktrax


Op zaterdag 1 Maart was een bijzonder interview met Dilana te horen in Rocktrax. Zaterdag 22 Februari spraken we elkaar bij Calluna te Ommen, kort voor haar optreden. Het interview is terug te luisteren via deze link :